Over ons

Een match is meer dan alleen een cv die overeen komt met de vacature

GREEN Sourcing Partners is een werving & selectie bureau dat bekend staat om zijn persoonlijke aanpak en kandidaten volledige ondersteuning biedt tijdens hun sollicitatieproces.

Over ons;
GREEN
staat voor duurzaamheid, transparantie en groei & ontwikkeling.
Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling en hebben zowel nationale als internationale klanten geholpen bij het werven van de gewenste talenten en professionals. Onze ervaring leert ons dat er veel sollicitanten zijn die ondersteuning kunnen gebruiken bij het schrijven van hun cv en motivatiebrief maar dit niet krijgen en vaak worden afgewezen zonder reden. Onze doelstelling is werkzoekenden te helpen bij hun sollicitatieproces. In te laten zien wat het belang is van een goed cv en waarom een motivatiebrief wel degelijk belangrijk kan zijn. 
Persoonlijkheid hebben we hoog in het vaandel staan zodat we juiste match tussen klant en kandidaat kunnen maken en zodoende die gewenste duurzame relatie aangaan.

Ons proces;
– Elke sollicitant zal door ons binnen 48 uur persoonlijk worden benaderd.
– Uw wensen en eisen zijn belangrijk, deze bespreken we dan ook uitvoerig.
– Indien gewenst kijken we hoe we uw cv beter kunnen opmaken en ondersteunen we u bij het schrijven van een goede motivatiebrief.
– Zowel de vacature als de klant zelf zullen we met u bespreken.
– We kennen onze klanten en hun processen goed. Wij krijgen en verwachten van onze klanten dan ook altijd duidelijke feedback aangaande uw cv welke we met u zullen bespreken.  

Branche;
Wij richten ons niet op één specifieke branche, wij richten ons juist op de werkzoekende die we kunnen ondersteunen bij hun sollicitatieproces.
Onze klanten zijn dan ook erg divers en zitten onder andere in de Detailhandel, Bouw, ICT…

Sander en Mario

Ondersteuning bij uw sollicitatie

Wij bieden ondersteuning bij het opmaken van uw cv en/of schrijven van uw motivatiebrief.

Feedback

Bij GREEN Sourcing Partners kunt u altijd concrete feedback verwachten.

Privacy

Bij GREEN Sourcing Partners hechten we waarde aan uw privacy en gaan we met elke sollicitatie discreet om.